Explosieven opsporen bij horizontaal gestuurde boringen (OFT en GFT)

Uxo Drill is een samenwerkingsverband van Kouwenberg Infra en AVG Explosieven Opsporing Nederland. Beide partijen ontwikkelden met Uxo Drill een innovatief systeem voor explosieven opsporen tijdens de uitvoering van horizontale gestuurde boringen in verdachte gebieden. Eén partij voor boren en explosieven opsporen, dat betekent voor onze klanten maximale efficiency en doorloopsnelheid van het werk. 

De partners van Uxo Drill

Kouwenberg Infra

Kouwenberg Infra is dé specialist op het gebied van sleufloze technieken waaronder Pilot Gestuurde Avegaar Boringen in West-Europa. Kouwenberg Infra is specialist in sleufloze technieken om op veilige wijze leidingen en kabels aan te leggen, te verwijderen en te vervangen onder boven- en ondergrondse infrastructuur zoals wegen, waterwegen en spoorwegen.Meer over Kouwenberg Infra.

AVG Explosieven Opsporing Nederland

AVG Explosieven Opsporing Nederland is dé specialist in het opsporen van ontplofbare oorlogsresten, de zogeheten conventionele explosieven. Elk traject bestaat uit advies, vooronderzoek, risicoanalyse, detectie, benadering en zo nodig veilig stellen van de ontplofbare oorlogsresten.

 

Meer over AVG Explosieven Opsporing Nederland